Admin Forum Yöneticisi
Cüzdan Altın: SınırsıZ Para: SınırsıZ
| Konu: Hiç Duymadığınız Web Tarayıcıları Perş. Ocak 21, 2010 12:24 pm | |
|
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Firefox, Chrome, Internet explorer, safari ve opera gibi tarayıcıları ya kullanıyoruzdur ya da en azından isimlerine aşinayızdır. Ama daha önce duymadığımız ve enteresan özellikli tarayıcılar da var. Buyrun hep birlikte görelim: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Stainless, google chrome'a karşı oluşturulmuş bir tarayıcıdır. en önemli özelliği ise aynı siteye farklı sekmelerden farklı kullanıcı hesapları ile bağlanabilmektir. İşletim Sistemi: OS X Leopard ve Snow Leopard. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Maxthon, geniş ayarlanabilir özellikleri ve güvenliğiyle göze çarpıyor. Güvenlik açısından spyware, malware ve viruslere karşı korumaktadır. Ayrıca yaklaşık 1400 tane fonksiyonel plugin desteklemektedir. İşletim Sistemi: Windows [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] SLEIPNIR, japonya'da en çok kullanılan tarayıcıdır. Aynı zamanda bu tarayıcıda da Plugin ve Skin desteği bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza uygun bir şekilde özelleştirebilmeniz mümkün. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Swiftfox, firefox baz alınarak geliştirilmiş hızlı bir tarayıcıdır. En önemli özelliği ise firefox eklentilerini desteklemesidir. zaten görünüm olarak firefox'a çok benzemektedir. İşletim Sistemi: Linux [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lunascape, dünyanın ilk ve tek üç motorlu tarayıcısıdır. hızlı ve hafif olan bu tarayıcı aynı zamanda firefox ve internet explorer eklentilerini desteklemekte ve kendi eklentileri de bulunmaktadır. İşletim Sistemi: windows [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|
| |
|